Koti Yritys Kumppanit Yhteystiedot

Polyomed tarjoaa anestesiologian, elvytyksen ja tehohoidon laitteita, tarvikkeita ja huoltoa kaikentasoisille terveydenhuollon toimijoille. Huolto ulottuu myös takuuajan jälkeiselle jaksolle.

Vuosien kokemuksella Polyomed tarjoaa lääketieteellisten laitteiden ja tarvikkeiden parhaimmistoa johtavilta valmistajilta. Olemme erikoistuneet tarjoamaan osastoille, klinikoille ja liikkuville terveyspalveluille viimeisimmät vaatimukset toteuttavia laitteistoja. Polyomed pystyy tarjoamaan laajan laitevalikoiman: edullisista perusmalleista aina monikäyttöisiin huippulaitteisiin.

Polyomed edustaa mm. seuraavien valmistajien tuotteita:

CareFusion Inc., USA — ventilaattorit
Spacelabs Medical Inc., USA-Englanti — anestesia ja potilasvalvonta
Smiths Medical., USA — anestesia-, elvytys- ja tehohoidon laitteet ja tarvikkeet

Asiakassuhteemme perustuu keskinäiseen luottamukseen ja arvostukseen. Polyomed tavoittelee aina pitkäaikaista yhteistyötä joka rakentuu asiakaskohtaiseen lähestymistapaan, laajaan laite- ja tarvikevalikoimaan, toimivaan takuu- ja huolto-ohjelmaan sekä uusimpiin lääketieteellisten laitemalleihin.

Polyomedin toimintamallina on vastata nopeasti asiakkaan toivomuksiin ja toteuttaa sopimusten velvoitteet. Siksi päätös hankkia lääketieteellinen järjestelmä Polyomedilta on todennäköisesti myös kilpailukykyisin ja taloudellisesti edullinen.